1 » Recenzje2

Darmowa wysyłka

 
Zakupy powyżej 300 zł
darmowa wysyłka kurierem
UWAGA
wysyłka roweru od 50 zł jest to
ustalane emailem

Producenci

Recenzje

Endura FS260-Pro Thermo nogi E1219

Endura FS260-Pro Thermo nogi E1219

Ocena produktu 5/5

Produkt jak najbardziej spełnił moje oczekiwania. Jakość, wykonanie oraz wygląd jak przystało na Endure. Idealne do noszenia w temp. poniżej +12 stopni.

Autor recenzji: Paweł
Data napisania recenzji: 07-04-2021

Endura SingleTrack wewnętrzne E7120

Endura SingleTrack wewnętrzne E7120

Ocena produktu 5/5

Spodenki bardzo dobre jakościowo, mają system Click In więc idealnie pasują do wszystkich spodni/spodenek endury. System ten jest o tyle dobry, że punktów mocowania jest aż 9, a nie jak u innych producentów…

Autor recenzji: Grzegorz
Data napisania recenzji: 19-03-2021

Endura Xtract Gel Short II E4055

Endura Xtract Gel Short II E4055

Ocena produktu 5/5

Na razie tylko raz pojechałem na kilka godzin i wygodnie było i wreszcie nic na guzie kulszowym się nie pojawiło :) A po założeniu, mimo że wkładka 400, z zewnątrz nic nie widać :)

Autor recenzji: BJH
Data napisania recenzji: 11-03-2021

Endura MT500 Burner II E8091

Endura MT500 Burner II E8091

Ocena produktu 5/5

Świetnie spodnie na MTB ale i do rekreacyjnej jazdy typu Cross.

Autor recenzji: Arkadiusz
Data napisania recenzji: 08-03-2021

Bontrager Charger

Bontrager Charger

Ocena produktu 5/5

pompuje i jest stabilna- polecam

Autor recenzji: artur
Data napisania recenzji: 04-03-2021

Endura Xtract Roubaix L/S E3134

Endura Xtract Roubaix L/S E3134

Ocena produktu 5/5

Rewelacja. Za dobrą cenę wygoda, szyk i styl, nie dziwie się czemu ta bluza znika z półek. Przy 179 cm i 80 kg - rozmiar M polecam

Autor recenzji: Konrad
Data napisania recenzji: 16-02-2021

Endura SingleTrack II łokcie E1254

Endura SingleTrack II łokcie E1254

Ocena produktu 5/5

Uwielbiam produkty Endury, ochraniacze tworzą fajny komplet z tymi na kolana. Jak dla mnie mogłyby być ciut większe, więc jak ktoś jest N granicy to raczej brałbym wieksze

Autor recenzji: Piotr
Data napisania recenzji: 14-02-2021

Mavic A319

Mavic A319

Ocena produktu 5/5

To moja druga obręcz. Super

Autor recenzji: Trek
Data napisania recenzji: 10-02-2021

Endura Hummvee II E8076

Endura Hummvee II E8076

Ocena produktu 5/5

Super wygodne spodnie!!! Jestem mega zadowolony

Autor recenzji: Marek
Data napisania recenzji: 09-02-2021

Endura Char e1138

Endura Char e1138

Ocena produktu 5/5

Produkt spelnia moje oczekiwania.Dobra relacja ceny do jakosci!

Autor recenzji: Jerzy
Data napisania recenzji: 08-02-2021

Endura Char e1138

Endura Char e1138

Ocena produktu 5/5

Produkt warty ceny ! Polecam

Autor recenzji: Jerzy
Data napisania recenzji: 08-02-2021


Autoryzacja

Autoryzowany serwis
rowerowych elektrycznych
silników Bosch 

Bike fiting Sosnowiec

Nasze hity

Telefony

  Sklep w Sosnowcu
w CZWARTKI 
9:00 - 20.30
w tygodniu 9 - 18
sobota 9 - 14
tel 515187558
tel 322969302

Jaworzno
tel 502849994

Gdynia
tel 502514699

Opinia o produkcie

Uwielbiam produkty Endury, ochraniacze tworzą fajny komplet z tymi na kolana. Jak dla mnie mogłyby być ciut większe, więc jak ktoś jest N granicy to raczej…
Ocena produktu 5/5
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach. Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail
 

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl